Esküvőmánia

Félsz a téli esküvőtől? Mondunk 4 okot, hogy miért vágj bele!

2018. február 27. - sakurasaku

A napok óta tartó havazás az Esküvőmániásoknál is meghozta a hatását, elkezdtünk a téli esküvőkről álmodozni. Bár megoszlanak a véleményeink, abban egyetértünk, hogy egy havas menyegző a megfelelő helyszín, dekoráció és egyéb kiegészítők bevonásával felejthetetlen élmény lehet nemcsak a jegyespárnak, de a vendégeknek is.

Hoztunk hát 4 indokot nektek, hogy bele merjetek vágni a kalandba:

Végre nem a szokványos meghívók

Bár izgalmas invitáló kártyákat a téltől függetlenül is kitalálhattok, mi azonban úgy véljük, hogy ennek az évszaknak annyi csodálatos velejárója van, hogy vétek lenne nem megmutatni őket a meghívón. Tobozdarabok, téli pillanatképek valami csodás papírból kivágva, fenyőlevél akár illathasználatra, vagy hófedte faágak imitálása és még sorolhatnánk.

meghivo3.jpg

meghivo4.jpg

Tematikus esküvő a javából

Manapság egyre többen építik fel a nagy napot valami izgalmas téma köré. A téli esküvő adja ezt: a hó és jég jelenléte, a téli színekkel való játék, esetleg egy kastélybelső kialakítása olyan ünnepi hangulatot adhat az eseménynek, amitől mindenki el lesz ájulva. A képzelet határtalan, szánjatok időt az ötletelgetésre.

tema2.jpg

tema3.jpg

 

 

 

 

Téli torták és sütik - nem fog ki rajtuk a kánikula

A torták, sütemények mindig központi kérdésként merülnek fel a szervezés fázisában. Hideg időben sokkal változatosabban állíthatjátok össze a desszerteket, hiszen nem kell attól aggódni, hogy esetleg a nagy melegtől bármi megromolhat. A megfelelően összeválogatott, télre szabott cukrászremekek olyan látványt nyújthatnak, hogy a vendégsereg más sem akar majd tenni, mint enni, enni és enni.:)

torta7.jpg

torta5.jpg

 

Menyasszonyi ruha - másképp

Bizony, teljesen más egy nyári ruha, mint egy téli. Végre nem kell arra figyelned, hogy minél vékonyabb anyagból készüljön álmaid viselete: jöhet a szőrme, a prém, lehetsz akár jégkirálynő is, az időjárás nem az ellenséged többé.

ruha3.jpg

ruha2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr5713703380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Haltom 2018.04.14. 21:42:51

Különösen izgalmas a téli esküvő, amennyiben a hagyományoktól eltérően a különleges alkalmat külföldön tervezitek megünnepelni. Las Vegas a télen is gyönyörű időjárás miatt kiváló alkalmat nyújt esküvőtök helyszínéül.
süti beállítások módosítása