Esküvőmánia

Kreatív esküvői fotó ötletek

Merj nagyot álmodni!

2020. január 20. - sakurasaku

Az esküvői képek legjobbjai sok esetben a jól elkapott pillanatfotók, ám ha a megszokottól eltérőt, még romantikusabbat vagy akár vicceset szeretnél, íme pár ötlet.

Jó tanács: a kiválasztott fotóssal célszerű előre egyeztetni az elképzeléseidet. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy jó ötletből a fotós még kreatívabb verziót tud kihozni vagy a megvalósításra lesznek alternatív megoldásai, amik közül választhatsz majd! Ne félj neki elárulni a legvadabb elképzeléseidet sem, hiszen a csapatmunka az ő szakmájában elengedhetetlen. Merj nagyot álmodni, hogy később tudjatok majd ámulni!

Szelfi time

A szelfizésnek még mindig hasít, és bár már a 2010-es években is mindenki lázban égett, előreláthatóan ez nem változik meg a 2020-as években sem. Készítsetek bátran ti is magatokról képet, az esküvői fotós tuti jól elkapja majd a pillanatot, ami később akár korrajz is lehet. Vagy kérjétek meg vendégeiteket, hogy még izgalmasabb legyen az összhatás. A kép a képben mindig emlékezetes és ötletes választás! 

eskuvoifoto.JPG

szelfilany.JPG

szelfitime.JPG

 

Fiú banda

Az esküvői képek közül nem maradhat ki a vőlegény fotója a barátai körében. Ezt is nyugodtan vegyétek viccesre. Bármelyik srác könnyen belehelyezkedik a Keresztapa szerepébe, de akár egy fiúbanda lemezborítóját is utánozhatják.

sracok.JPG

Love is in the air

Az esküvőtök napján olyan boldogok lesztek, hogy akár szárnyalni is képesek lennétek. Ezt egy jó fotós könnyen meg is örökítheti, csak megfelelő hátteret kell találnotok a lebegő ötlethez! De akár úgy is mondhatnánk, hogy szinte kézzel tapintható és szabad szemmel látható lesz a hangulat. Ki tudja, talán éjszaka megcsillan a levegőben egy kis szerelempor? eskuvoi_foto.JPG

eskuvoifoto_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr9315418100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása