Esküvőmánia

Top 5 eljegyzési gyűrű trend 2020-ban

2020. február 26. - sakurasaku

Szemkápráztató csillogással érkeztek meg 2020 gyűrű trendjei az Esküvőmániára! Idén igencsak tükrözik a gyűrűk mindennapjainkat, hiszen menő formákkal és extra színekkel ötvözve robbantak be az új évbe! 

Az 1920-as években a legmenőbb gyűrűk fehéraranyból készültek, jellemzően rengeteg intarziával és virágmotívummal bolondították meg a fémet, melyben feltűnően sok kristály emelte az ékszer fényét és hívta fel a figyelmet az arára. Ezzel szemben 2020-ban a letisztultság klasszikus eleganciáját viselik magukon a hölgyek egy merészebb szín vagy forma pikantériájával. 

Ha csillogásra és kreatív ötletekre vágysz, tarts velünk és nézd meg 2020 top 5 gyűrű trendjét! 

Szintetikus gyémántok

2020 egyik legnagyobb trendje egyértelműen a szintetikus gyémánttal ékesített darabok. Azoknak a pároknak, akik a mindennapjaikban is a fenntarthatóság elkötelezett hívei, remek lehetőség a gyémánt környezettudatos előállításával készült ékszer. Ezek a drágakövek bár laboratóriumi körülmények között látják meg a napvilágot, mégis ugyan olyan fénnyel és eleganciával ragyognak, mint a természet alkotta testvéreik! 

lab_grown_1.JPG

lab_grown_2.JPG

Sárga arany foglalat

Bár a fehér arany és platina foglalatokat nehéz letaszítani a trónról, azonban a sárga arany erős ellenfélnek ígérkezik 2020-ban! A puha fém előnye, hogy minden bőrtónuson jól mutat és kiemeli annak lágyságát, könnyen formálható, ennek megfelelően kreatív megoldások születhetnek belőle, ráadásul a méret is gyorsan és egyszerűen változtatható. 

yellow_settings_1.JPG

yellow_settings_2.JPG

Solitaire gyűrűk

Az egyköves darabok újra reneszánszukat élik. Néhány év Halo-mánia után újra a letisztult, ám hangsúlyos eljegyzési gyűrűké a főszerep. Ezek a darabok időtlenek és gyönyörűen mutatnak mind színtől, mind pedig csiszolástól függetlenül. 

solitaire_2.JPG

solitaire_3.JPG

 

Cluster gyűrűk

Bár épp az előbb ejtettünk szót az egy kővel díszített statement darabokról, azonban  nem mehetünk el a multi-drágakövekkel díszített gyűrűk mellet. A megannyi formában és színben előforduló műremekek a megszokottól eltérőt kedvelő, elegáns hölgyeknek lett kitalálva. 

cluster_1.JPG

cluster_2.JPG

 

Raw-cut gyűrűk

Utoljára tartogattuk személyes kedvencünket, a teljesen formabontó, ám bájos és egyedülálló, csiszolatlan drágakövekkel készült eljegyzési gyűrűket. Ezeknek formája, színe és fénye szinte teljesen a véletlen műve, hiszen az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet megalkotta őket! Ennek köszönhetően szabadságot, erőt és végtelen kecsességet sugároznak!

raw_cut_3.JPG

raw_cut_1.JPG

raw_cut_2.JPG

Egy biztos, az idén kreativitásból és egyediségből nincs hiány az eljegyzési gyűrűk trendjében! Nektek melyik a kedvencetek? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr4315491834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása