Esküvőmánia

DIY cipő a Nagy Napodra!

2020. április 29. - sakurasaku

A karanténnal járó kellemetlen vagy éppen nagyon kellemes időtöltések lassan a végükhöz közelednek? Kifogytál a takarítani valóból, tiszta az összes ablak, megfoltoztad a zoknikat és festettél naponta 3 képet? A menyasszonyi cipőddel hogy állsz? :) 

Bár cipőből óriási a választék, mégis a boldogító igent valami olyasmiben szeretné mindenki kimondani, ami igazán az övé - hiszen ez a nap csakis arról szó, ami az ifjú pár szíve-vágya! Nem véletlen, hogy az esküvőt megannyi ruhapróba, esküvői frizura, smink és manikűr próba előzi meg. A cipőre azonban jóval kisebb hangsúlyt fektetnek a legtöbben, pedig nagyon is fontos, hogy olyat viselj a lábadon, ami kényelmes és a sajátodnak érzed, hiszen nem csakátvitt értelemben, de ténylegesen egy új életbe sétálsz át benne.

Hogya hogyan formálhatod teljesen a sajátoddá még a lábbelidet is a Nagy Napra, mutatunk pár szuper, otthon is megvalósítható, kreatív ötletet. 

Strasszsos

diy_cipo.JPG

diy_cipo_3.JPG

Gyöngyös

diy_cipo_5.JPG

diy_cipo_7.JPG

Titkos üzenet

diy_cipo_4.JPG

diy_cipo_6.JPG

diy_cipo_2.JPG

Ráadásként pedig a vagány, tornacipős menyasszonyoknak is kedvezünk egy kis pikantériával! :) 

diy_8.JPG

diy_cipo_trainers_2.jpg

diy_cipo_9.JPG

Kreatív ötletekkel elő,hajrá álom cipellők, hajrá menyasszonyok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr6915648546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása