Esküvőmánia

Tanú leszek

2020. január 31. - sakurasaku

Ez a sztori sem kezdődik másképp, mint egy lánykérés és valójában hasonló jelentéssel bír. Ha ezt a cikket olvasod, valószínűleg elhangzott az ominózus „Leszel a tanúm?” mondat, ami nem csak neked de a menyasszonynak és a vőlegénynek is nagyon sokat jelent. Ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, csak kövesd az alábbi tippeket és garantáltan te leszel a Tanúk Tanúja!

maidofhonor.JPG

Először is, tisztázzuk, mégis mit csinál a tanú: röviden, te leszel a ceremóniát megelőzően és a Nagy Napon is a menyasszony / vőlegény jobbkeze. Ezért érdemes már előre felkészülni és akár listát írni a teendőidről.

Esküvő előtti teendők

Segíts a menyasszonynak / vőlegénynek az esküvői ruha kiválasztásában. A te feladatod, hogy elkísérd az esküvői ruhaszalonokba, és amikor megvan a fazon, az anyag és a tervező is, akkor ünnepeljetek. Fontos, hogy kapcsolódjatok ki és ne legyél sem te, sem pedig a menyasszony / vőlegény stresszes a szervezés alatt, így mindenkinek sokkal könnyebbek lesznek az esküvőig hátralévő hónapok. Továbbá a te feladatod az is, hogy a koszorúslányok megtalálják a megfelelő ruhát az alkalomra. Legjobb, ha mini közvéleménykutatást tartasz köztük. Valószínűleg már konkrét elképzeléssel érkeznek hozzád, ám egy-egy fazon vagy anyag-beli ötlet mindig jól jöhet.

tanu_2.JPG

A te feladataid közé tartozik a lánybúcsú / legénybúcsú megszervezése is. Ne feledd, mindig a menyasszony / vőlegény szava a döntő! Előfordulhat, hogy te táncosokat szeretnél a saját eseményedre vagy valamilyen extrém helyszín, azonban ez most nem rólad szól, így mindig csak olyan játékokat, kiegészítőket és helyszínt válassz, amiről biztosan tudod, hogy az ünnepelt is örülne neki. Ha nem szereti a meglepetéseket, bátran egyeztessetek, kérdezz tőle, így pontosan olyan lesz a buli, amilyet elképzelt.

Felelősség az esküvő napján

Mindenképpen figyelj arra, hogy a menyasszony / vőlegény időben elkészüljön és megérkezzen az esküvőre. Bár sok lakodalmon a ceremóniamester irányítja a szálakat, előfordulhat, hogy a fodrászt és sminkest neked kell a szárnyaid alá venni és felügyelni a munkájukat.

A szertartás előtt győződj meg róla, hogy a koszorúslányok a megfelelő helyen, a megfelelő időben legyenek jelen. Ha úgy adódik, bátran szólj rájuk, hogy tegyék el a mobilokat és koncentráljanak a ceremóniára.

tanu_6.JPG

Figyelj a gyűrűkre, hiszen a szertartás legfontosabb pillanata nem jöhet létre nélkülük. Érdemes zsebkendővel is készülnöd, mert szinte egészen biztos, hogy az ifjú pár valamelyik tagja pityereg majd. Gondoskodj róla, hogy ez megható és ne kellemetlen szituáció legyen a szipogás miatt.

Légy résen, könnyen előfordulhat, hogy elkésik a DJ vagy a zenekar. Készülj egy rövid beszéddel, játékkal vagy vicces táncmozdulatokkal, amiket megtaníthatsz a násznépnek, ameddig vártok a zenére. Ez összekovácsolja a társaságot is és egész éjjel legjobb barátokként bulizhatnak majd az egymás számára ismeretlen meghívottak is.

weddingparty.JPG

Tanúként legyen a legfontosabb az a személy számodra, aki annyira kötődik hozzád és megbízik benned, hogy élete egyik legfontosabb pillanatában társának és támogatójának választott. Ennél fontosabb szabály nincsen, a fentiekkel a tarsolyodban pedig egészen biztos, hogy te leszel a Tanúk Tanúja!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr9115448940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása