Esküvőmánia

Hogyan szervezz tökéletes legénybúcsút?

2019. december 17. - sakurasaku

Te lettél a vőlegény tanúja és már a nyakadon a legénybúcsú vagy csak szeretnéd mielőbb elkezdeni a szervezést? Semmi pánik, a tökéletes legénybúcsút bárki képes megszervezni egy kis segítséggel! Kövesd a tippeket és szervezd meg a legemlékezetesebb bulit, amit a haveri társaság még 50 év múlva is emlegetni fog.

Az utóbbi évtizedekben a csendes vacsorákat leváltották a fergeteges bulik, ezzel együtt pedig a szokások is megváltoztak.  Napjainkban a legénybúcsút nem azzal a céllal szervezik, hogy felköszöntsék a vőlegényt, hanem azzal, hogy lehetőséget adjanak a számára, hogy az utolsó „szabad estéjét” úgy töltse el, ahogy csak szeretné. Ebből kifolyólag, a vőlegény buliján megengedett minden, bármi megtehet, amit már nem fog nős férfiként. A vacsorát és a pohárköszöntőket leváltották a sztriptíz táncosok, a szerencsejátékok.

legenybucsu_1.JPG

Szerencsére azonban ezek a bulik is kezdenek kimenni a divatból és ahelyett, hogy a legénybúcsút utolsó esélyként tekintené a baráti társaság, inkább békés mederbe terelték újra az eseményt.

Hogy mi is a tökéletes a legénybúcsú receptje?

  • Szervezzétek meg időben a legénybúcsút! A dátum pedig minden esetben legyen az esküvő előtt néhány héttel. Érdemes egyidőben tartanotok a lánybúcsúval, így az esetleges súrlódások is elkerülhetők, ráadásul a menyasszony sem rágódik otthon, amíg ti party - állatkodtok!
  • Ügyeljetek a létszámra. A szűk baráti kör és néhány rokon bőven elegendő társaság, így biztosan egész este együtt maradtok, és nem fog szétszéledni a csapat.
  • Találjatok ki egy témát, ami köré szervezitek a legénybúcsút, illetve döntsétek el, hogy csak bulizni akartok, vagy különböző feladatokat is végre kell majd hajtania a vőlegénynek.
  • Ha szeretnétek egyedi kiegészítőket, mint például egyen pólót, ügyeljetek arra, hogy a kivitelezésre is elég időtök legyen.  
  • Ha már kitaláltátok, milyen bulit is szeretnétek, akkor jöhet a helyszín kiválasztása. Ha Budapestre esett a választás, úgy igen könnyű dolgotok van. Ha tematikus legénybúcsút vagy esetleg extrém programot terveztek, jó ötlet lehet egy Budapest nevezetességeit feltáró sörrafting evezés a Dunán, íjászharc vagy akár egy szórakoztató buborékfoci is. Ha pedig vidéki vagy akár külföldi programban gondolkoztok, hagyjátok szabadon szárnyalni a fantáziátokat.  A jet-skizés, síelés / snowboardozás, szörf, horgászat, paintball csata vagy túrázás is kerüljön fel a listátokra, hiszen biztosan bejön majd mindenkinek!

 gce1taky-1380x1035.jpeg

Ha meglepetést szerveztek a legénybúcsúra, semmiképp ne felejtsétek el figyelembe venni a vőlegény érdeklődési körét és azt, hogy ez az ő bulija! Ezen belül persze szabad a pálya és bátran lehet az ötletek közül válogatni.

Ha már minden megvan, nincs más dolgotok, mint várni a legénybúcsú napját, ami a  vőlegény számára a legtutibb élmény lesz, hiszen nem csak a program, de a csapat is kifogástalan lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr8515356334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása