Esküvőmánia

Hamupipőke üvegcipője

2018. február 01. - sakurasaku

Minden menyasszonynak fejtörést okoz, hogy milyen cipőt válasszon a nagy napra.

Természetesen fontos, hogy a ruhához illő legyen a lábbeli, de a kényelem és praktikum egyáltalán nem elhanyagolható tényezők a választásnál.

Magas vagy lapos?

Először is fontos szempont, hogy életed párja milyen magas. Meglehet, hogy szinte egy magasságban vagytok, vagy csak pár centivel magasabb nálad. Ebben az esetben semmiképp se hozd abba a kellemetlen helyzetbe, hogy magassarkút választasz. Neked sem lesz jó lenézni rá és neki sem, ha pipiskednie kell, hogy megcsókoljon.

Ha megvan a min 5-10 cm magasságkülönbség köztetek, akkor bátran válassz magas talpú, vagy magas sarkú topánkát. Azt viszont gondold át, hogy a mindennapokban milyen gyakran viselsz magassarkút, mert az egy külön képesség, hogy egész nap kecsesen tipegj benne. A táncról nem is beszélve!

007.jpg

Legyen-e váltó cipő?

Akár a lapos, akár a magas sarok mellett döntesz, a váltócipő lehetőségét mindenképp fontold meg.

Pár héttel a nagy nap előtt érdemes befektetni egy tuti biztos, esetleg nem annyira díszes, de kényelmes cipőbe. Ezt pár alkalommal már fel is veheted, persze csak pár órára, akár otthon jönni-menni benne, hogy teljesen felvegye a lábad formáját. Ez jól jön majd a buliban, amikor már a kényelem a legfontosabb.

Fehér- színes?

Manapság egyre nagyobb divat, hogy a fehér ruhához színes lábbelit választanak az arák. Ez szuper összhangot tud sugározni, ha például a virágcsokorral, a vőlegény nyakkendőjével, esetleg a terem dekorációjának színével megegyező. Aki bevállalós, annak mindenképp ajánljuk!

Ha viszont nem fehér lesz, akkor mindenképp gondolj arra is, hogy a menyecskeruhádhoz is illő színt válassz, vagy esetleg akkor még egy párról gondoskodj.

A színes cipő mellett szól még az a tényező is, hogy azt az esküvő után is tudod hordani, ellenben a fehér verzióval, ami kevés alkalomhoz passzol.

027.jpg

Díszítés

Javasoljuk, hogy szánj időt arra, hogy esetleg egy teljesen egyszerű fazonú cipőt veszel és Te magad díszíted ki strasszokkal, kövekkel, gyöngyökkel. Így még jobban magadénak érzed majd.

008.jpg

Fotók: http://fotografik.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvomania.blog.hu/api/trackback/id/tr5813624832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása